Последното ново попълнеие на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев обяви, че ще се върне в игра най-вероятно в средата на септември, след паузата за националните отбори за Лигата на нациите. Тогава новакът приема Монтана.

„Състоянието ми се подобрява с всеки изминал ден. Очакванията са в средата на септември да мога да играя минути за отбора. Нека обаче не бързаме много. Надявам се тези прогнози, които дават, да се сбъднат. Направих доста мачове и години в Италия, което ме радва, защото за един българин да се задържи в толкова силно първенство е трудно. Там научих, че трябва много работа. Има футболисти с по-малко качества, но с много труд успяват. Научих се на дисциплина и раздаване на терена. Научих доста неща, които мисля, че ще ми бъдат полезни за в бъдеще“, каза халфът пред сайта на клуба.

„Надявам се да вляза на терена колкото се може по-бързо. Играх с Венци Василев и Мартин Камбуров преди да отида в Италия. Добри момчета и футболисти. Ще се радвам да играя отново с тях. Те са едни от хората, които ми помагаха, когато бях в ЦСКА на една крехка възраст. Изградили сме едно добро приятелство, особено с Венци Василев“, добави Чочев.