cska-fans

От организаторът на финала за купата на България по футбол, уведомиха, че билети за мача няма да се продават онлайн. Във връзка с многото запитвания за билети – ръководството на ЦСКА е решило само да направи дистрибуцията на полагащите им се 6 000 билета.

Ето и цялото съобщение от Българска професионална футболна лига:

Финалният мач на турнира за Купата на България между отборите на ЦСКА-София и Локомотив /Пловдив/ ще се проведе от 19:15 часа на 1 юли 2020 година.Националният стадион „Васил Левски“ ще отвори врати за 12 000 зрители за един от най-значимите мачове у нас от дългия сезон 2019/2020 г., прекъснат от пандемията заради вируса COVID-19.

Ръководството на БПФЛ благодари за решението на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и Националния оперативен щаб за допускане на по-голям брой зрители по трибуните. Опазването на здравето на хората остава приоритет за нас като организатори на събитието.Зрителите по трибуните ще бъдат разположени според разпоредбите, като билетите в системата на нашия партньор за продажба EVENTIM са отпечатани през ред и през едно място.

На стадиона ще бъдат отворени максимален брой блокове, съобразено и с органите на реда, а на всички входове зрителите ще получат предпазна маска като сувенир от финалния двубой.Отборът на ЦСКА-София получава три хиляди билета за сектор „А“ на цена 20 лева и три хиляди билета за сектор „Г“ на цена 12 лева. По настояване на „армейците“, клубът сам ще извърши продажбата и дистрибуцията на своите пропуски.Отборът на Локомотив Пловдив получава три хиляди билета за сектор „В“ на цена 20 лева и три хиляди билета за сектор „Б“ на цена 12 лева. Специално за пловдивчани билетите ще се продават на касата на EVENTIM пред сградата на Общината и в Информационен център „Старинен Пловдив“.Заради ограничения брой зрители на този етап системата на EVENTIM за онлайн продажба няма да бъде отваряна.


Previous articleДопуснат до 12 хиляди зрители на финала за купата на България