Най-добрият български боксьор при професионалистите Кубрат Пулев погледна с ирония към травмата на следващия си съперник – световния шампион в 3 категории Антъни Джошуа. Кобрата се върна 3 години назад, когато самият британец постави под съмнение контузията на софиянеца, заради която сблъсъкът им бе отменен.
„Каква драма е животът, а? През 2017-та когато трябваше да играем с Джошуа и аз се контузих сериозно, той каза, че бил се “контузвал многократно и че моята контузия била лека и съм могъл да се състезавам така”. И се надсмиваше. Еее, дойде моментът той да е контузен, хайде сега да играе така, какъв е проблемът? Нали е големият шампион! И сега бия, и през ноември пред публика! Но както и да е, аз съм в готовност и още тогава казах, че такъв мач между него и мен ще има и че моята контузия ще мине и ще дойде моментът да се срещнем и аз ще го победя,” заяви той.
“Съгласихме се с всякакви условия и претенции, включително и ултиматума да играем в Лондон! Подписан е договорът за мача и аз очаквам само да фиксираме точната дата през ноември. Надявам се ситуацията с коронавируса да утихне малко и мачът да се проведе с много хора, които искат да гледат на живо!“, продължи Кобрата.
“Поддържам форма с общо физическа подготовка и съм в готовност за здрави тренировки! Знаеш, сила съм и само напред към победата. България ме зарежда и играя за нея! Обичам я! Не забравям българите в Щатите, които ми дадоха още сили в битките там! Благодаря на теб, и на всички за неспиращата подкрепа, която е най-важна за мен!“, разкри още Кобрата пред Bulgarica.
“Любовта се дава капка по капка” – това е посланието му към всички негови фенове“, завърши боецът.


предишна статияСтойне Манолов: С никого не съм говорил! Букарев да обясни какво визира
Следваща статияМайко мила! Гриша Ганчев вади над 2 милиона и половина, за да вземе нов в ЦСКА-София