Новото попълнение на Левски Стайн Спиерингс даде първото си интервю за Лeвски ТВ. Нидерландският полузащитник сподели, че се чувства отлично в „сините“ редици и е щастлив, че трансферът му в клуба се е осъществил.

„Наистина съм щастлив, че съм тук и съм част от отбора. Бях един ден в София, след което се присъединих към подготвителния лагер с останалите момчета. Ентусиазиран съм и нямам търпение да видя какво предстои пред нас. Това, което виждам до тук много ми харесва. Впечатленията ми са повече от добри. Организацията е на много високо ниво. Отборът и колективът са отлични. Тренировките също са на високо ниво. Заобиколен съм от професионалисти, които знаят какво правят, така че за мен всичко е страхотно и се чувствам добре“, заяви Спиерингс.

„Вярвам и знам, че можем да се преборим с Лудогорец и да станем шампиони. Важно е, че имам възможност да играя в Лига Европа и Шампионската лига, ако спечелим титлата. Целта ми е да спечеля титлата“, добави още той.

„Чувствам се най-добре в средата на терена. Обичам да вкарвам голове и да асистирам. Задачата ми е да се напасна към стила на игра“, завърши халфът.