Снимка: Getty Images/Gulliver

Със звездни попълнения от Англия се сдоби ЦСКА. Преотстъпени за един сезон от английския клуб  Уотфорд са Джером Синклер и Адалберто Пеняранда. Преминаването им беше финализирано в последните часове на трансферния прозорец, като футболистите ще акостират във вторник в столицата.

Джером Синклер е на 24 години и е продукт на школата на Ливърпул, като има записани и официални мачове с екипа на мърсисайдци. През януари 2016 година футболистът е трансфериран в Уотфорд, след което е преотстъпван последователно на Бирмингам, Съндърланд, Оксфорд и холандския Венло.

Жозе Моуриньо и неговият Тотнъм отново ще гостуват в България, след като жребият прати „шпорите’ в една група с Лудогорец в турнира Лиг…

Адалберто Пеняранда Маестре е 23-годишен, настоящ национал на Венецуела, но притежава испански паспорт. Той акостира в Удинезе през 2015 г. и веднага е даден под наем на Гранада, където прави отлични мачове в Примера дивизион и отбелязва 5 гола. След това е продаден на Уотфорд, а от 2016-та година насам е обличал екипите на Гранада, Удинезе, Малага и белгийския Ойпен.

Още информация за двамата играчи тук.
Междувременно трансферът на нападателя на ЦСКА Али Соу във френския Дижон е пропаднал в последните минути от летния трансферен прозорец.
Голмайсторът на ЦСКА също потвърди, че остава в отбора. Куриозното бе, че Соу първоначално бе публикувал снимка с екипа на Дижон и подписването на договор с френския клуб, но след провалената сделка изтри снимката и качи нова с фланелката на „армейците“.

През 2016 година френско издание пише за бека Тибо Вион, че е претърпял много обрати в кариерата си, при това още в ранна възраст. Това…

Причината е повече от куриозна. Вижте какво е провалило трансфера в SportLive.bg.

Actualno.com

Етикети:
ЦСКА Джером Синклер Адалберто Пеняранда Али Соу

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!
Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.
Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.
Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Actualno.com.
Дари сега

Банкова сметка
Име на получател: Уебграунд ЕООД
IBAN: BG53UBBS80021021528420
BIC: UBBSBGSF
Основание: Дарение за Actualno.com