Снимка: ФК Партизан

Сериозни кадрови проблеми затиснаха Партизан (Червен бряг) преди утрешния мач с Левски (София) от 1/16-финалите на турнира за купата на България. Половината титулярен състав е под въпрос за най-големия двубой в историята на клуба, съобщава „Спортал“. Става въпрос за здравословни проблеми, повечето от които дойдоха в неделната среща за първенство на Северозападната Трета лига с плевенския Спартак.

В края й контузия е получил играещият треньор Любомир Иванов. От удар в главата все още не се е възстановил Митко Милчев. С травми са още капитана Галин Великов, Кристиян Тафраджийски и Тихомир Дамянов. Болки не позволиха на защитника Стефан Стефанов въобще да участва във въпросната битка, но въпреки почивката той все още не е възстановен. Едва непосредствено преди мача утре ще стане ясно, кои от изброените ще стиснат зъби за да излязат срещу Левски.

При тази ситуация напълно възможно е титулярния вратар Станислав Антонов да започне като офанзивен полузащитник или нападател. Той вече го направи няколко пъти от началото на сезона и дори записа голове и асистенции.

Групата на Партизан за мача с Левски (София):

Вратари – Станислав Антонов, Веселин Ганчев, Добрин Василев;
Защитници – Галин Великов (капитан), Стефан Стефанов, Калоян Тодоров,
Слави Паскалев, Тихомир Дамянов;
Полузащитници – Любомир Иванов (играещ треньор), Димитър Димитров, Христо Димов, Митко Милчев, Калоян Ангелов, Петьо Петков, Ивайло Минков;
Нападатели – Милен Тонев, Ангел Русев, Александър Александров, Кристиян Тафраджийски.