„Във вторник „Левски“ игра селски футбол. Той не спечели нито един важен мач срещу основните си конкуренти“.

Колкото до 35-те процента, прехвърлени на Тити по заслуги, това го противопоставя на всички останали, заяви пред bTV председателят на НПК на ФК „Левски“ Степан Хиндлиян.

Вторият най-голям акционер в Левски Тити Папазов заяви, че е имал договорка с обвиняемия бизнесмен Васил Божков за акциите на „сините“,…

Нека да не говорими за разнобой. Имаме нужда да сме силни и единни. Г-н Папазов каза, че е готов да се откаже от акциите. Но колко по-достойни инвеститори има от привържениците. Те са доказали ,че могат да управляват акциите.

Единствено с тези акции не е жонглирано. Жонглирането с акции на „Левски“ трябва да престане. Не става въпрос дали могат да бъдат купени от феновете 35 процента. Те доказват, че само те стоят на твърда позиция и отстояват интересите на клуба.
„Левски“ има нужда от прозрачност на всяко едно ниво. Към г-н Сираков доверието беше декларирано. Сега трябва да го оправдае.
След време виждаме за задължения, проблеми, които сега трябва да се решават. Да предположим, че се появи инвеститор. Ние ще му дадем 35 процента. Утре той ще има проблеми и ще хукнем пак да спасяваме клуба.

Ръководството на „Левски“ ще освободи треньора си Петър Хубчев в най-скоро време, предава Sportlive.bg, като се позовава на свои източн…

В момента се оказва, че „Левски“ има задължения към „Нове холдинг“. Адски много са проблемите. Не е само селския футбол, който „Левски“ играе.
Треньорът вече е сменен. Георги Тодоров ще поеме клуба до края на сезона, пък след това ще се мисли. Не може клубът да бъде поставен по зависимост от един-единствен човек.

Това е мъж, на когото свалям шапка. Той постоянно се съгласява да вади горещите кестени от огъня. Клуб с подобни мащаби и претенции не може да бъде поставен в зависимост от бизнеса не един опреден човек.
От левскарите очаквам помощ. Сираков ще има подкрепата от левскарската общност за телевизионните права. Не е нормално „Левски“ да взима жълти стотинки от телевизионния договор, при положение, че той генерира най-големият процент от продукта.

Новият собственик на Левски Наско Сираков ще прехвърли 35% от акциите на клуба на Тити Папазов.
Ето как обоснова решението
„Дълговете…