ivan velchev kiustendileca

Утре (9 юни) от 12:00 часа на стадион „Българска армия“ ще се проведе виртуална пресконференция преди първия мач от полуфиналите за Купата на България между отборите на Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София, съобщават от клуба. На въпросите на журналистите ще отговоря старши треньорът Милош Крушчич.

„Непосредствено след нея от 13:00 часа ще се проведе втора пресконференция по повод учредяването на нов спортен клуб по кикбокс и муай тай – ЦСКА, който ще е част от голямото семейство на Обединени спортни клубове – ЦСКА.

Пред Вас ще говорят лидерът на „Сектор Г“ и председател на новоучреденото дружество Иван Велчев, треньорът на ЦСКА и националния отбор по кикбокс Станислав Бахчеванов, шампионът в смесените бойни изкуства Деян Топалски и председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев.

Моля всички журналисти, които искат да вземат участие във виртуалните пресконференции да изпратят заявка на press@cska.bg до 10:00 часа утре (9 юни), за да получат допълнителни инструкции за достъп“, допълват от ЦСКА-София на официалния си сайт.


предишна статияЛевски готви детайлен отчет на приходите за май