С цели 54 двубоя стартира днес, 5-ти март, Държавното първенство по кикбокс в Шумен. Заради предприетите противоепидемични мерки състезанието се провежда без публика. В залата бъдат допускани само състезатели, треньори, съдии и длъжностни лица, които ще играят през днешния ден. съобщиха от Българската Конфедерацията по кикбокс и муай тай.

Участие в Държавното първенство по кикбокс в Шумен са подали рекордния брой от 356 състезатели от 56 клуба в цялата страна. За 11 поредна година националните шампионати в зрелищния боен спорт като домакини открива местния СК Шуменска крепост.

Надпреварата е в стил „Лоу кик“, а двубоите ще се играят успоредно в два ринга. За днешния петъчен ден са предвидени 29 срещи на Ринг 1 и 25 на Ринг 2.

Двубоите стартират от в 16:00 часа. Екипът на БККМТ пожелава успех на всички състезатели. Програмата за петъчния ден може да видите под новината. Очаквайте подробности.

ВАЖНО: Състезатели, които не играят днес няма да се допускат в зала. Ще се осъществява пропусквателен режим на входа. В залата влизат само състезатели, треньори, съдии и длъжностни лица. Програма на хартиен носител можете да получите в залата.