Снимка: БОК, Костадин Андонов, StartPhoto

Олимпийската шампионка Ивет Горанова не успя да сдържи емоциите си след награждаването в Токио. По-рано днес плевенчанката грабна златния медал в турнира по карате.

„Не мога да опиша какво усетих, краката ми трепериха. Не можех да контролирам емоциите си. Изключително изживяване. Никой не може да го разбере. Искам да кажа на всички в България да празнуват за медала. След толкова години, толкова лишения, накрая сме на върха. Искам да благодаря първо на мотивационния ми треньор. Той беше до мен в последните месеци. Благодаря също на федерацията по карате и БОК”, сподели Ивет за БНТ.

„Ако започна да ви обяснявам за лишенията нямам да ни стигне времето и да ме разберете. Много труд, много емоции преживях и се опитах да не обръщам внимание на всички негативни неща. Това бе най-голямата ми цел в живота и успях”, сподели още тя.

„Мога да кажа на хората, които критикуват българските спортисти само, че не са прави. Да подкрепят българския спорт, да подкрепят нашите усилия. Мисля, че всеки един от българския отбор е дошъл за златото. Ако не беше треньорът ми, това нямаше да се случи”, каза още щастливата Ивет Горанова.

loading…

предишна статияБербатов внесе подписка в БФС! Ще има ли конгрес?
Следваща статияОт Осиек разузнали ЦСКА-София на Любо Пенев, но не и на Стойчо Младенов