DJOSHUA

Шампионът в тежка категория на WBO, IBF, WBA, IBO Антъни Джошуа изобщо не го интересуват нападките на шампиона на WBC Тайсън Фюри. Джошуа разясни, че ще избягва всякакви провокации с него. Фюри е добре известен с психоатаките си, които прави преди и по време на битките си. Антъни сподели:

„Фюри може да прави каквото си поиска, не ме интересува. Обидите по време на пресконференцията, обидите по време на битка, ръцете зад гърба, харесва ми всичко това – това е част от играта. Той така си върши работата, но моята работа е да приключа шоуто“.

Двамата боксьори имат уговорка за два двубоя. Първият е планиран за юни. Джошуа смята, че Фюри не е далеч от пенсионирането си и това може да се окаже негово предимство. Шампионът в тежка категория планира да продължи кариерата си поне още 5 години. Тайсън Фюри се очаква да се оттегли след няколко двубоя. Джошуа беше категоричен:

„След като той се бие с мен, вероятно ще се бие с Чисора и след това се отправя към залеза. Но аз имам още много неща, които искам да направя в бокса. Ролята на неоспорим шампион е част от пътешествието, а не неговият край. Затова знам, че ще мина през този двубой, защото аз гледам отвъд. Искам повече и нещата не спират тук. Ако е рекъл Господ, битката ще бъде тази година и аз ще бъда победител.“