Снимка: Официален сайт на ЦСКА

Ново попълнение в следващите дни очакват в лагера на ЦСКА, твърди „24 часа“. Потенциалният бъдещ футболист на „червените“ играе в халфовата линия.

Футболистът е твърд титуляр за тима си. Преговорите са в много напреднала фаза и се очаква новият да се присъедини към „армейците“ съвсем скоро.

Колебливите резултати в зимните контроли и през пролетния полусезон на Първа лига предизвикаха сериозни спорове относно това дали Милош…

ЦСКА се прибра в България след подготвителния лагер в Испания, където възпитаниците на Милош Крушчич не успяха да запишат нито един успех.
Отборът е в почивка до сряда, а след това ще поднови занимания на базата в Панчарево.

Кога се очаква новото попълнение да се присъедини към ЦСКА и още информация за него, вижте в SportLive.bg
Същевременно се очаква друг нов играч Стефано Белтраме да се присъедини към тима съвсем скоро, след като бившият футболист на Ювентус се върна в Италия, за да си вземе багажа.

Кредиторите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД вече получават парите си! Между тях ще бъдат разпределени 8-те млн. лева, платени от &l…

Собственикът на „армейците“ Гриша Ганчев пък бъдещето на Милош Крушчич начело на тима. Припомнете си какво каза Ганчев В ТАЗИ СТАТИЯ.

Actualno.com

Етикети:
ЦСКА трансфери Футбол БГ

☆☆☆☆☆

Рейтинг:
5
от 5.
Гласували общо: 1 потребители