Снимка: levski.bg

В поредното видео на Левски от поредицата „У дома с…“ се включи нападателят Станислав Иванов.

„Благодаря на всички фенове за подкрепата, която получаваме.

Първият ми спомен, свързан с Левски, е през 2012 г. Тогава дядо ми ме доведе на „Герена“. Треньорът Божидар Костадинов ме покани в Левски, след като ме хареса на детски турнир.

Като малък симпатизирах най-много на Георги Иванов – Гонзо.

Мачът за 100-годишнината няма да го забравя никога. Тогава треньор беше Викторио Павлов. Той ми се обади в деня на мача и ми каза че ще участвам – не можах да повярвам. Тогава усетих какво е Левски – феновете, атмосферата, а дори отбелязах победния гол, което беше невероятно.

За мен Левски е най-големият български клуб. Клуб с история, традиции и най-великите фенове. Целта ми е да спечеля дългоочакваната от цяла „синя“ България купа и да играем Шампионска лига.

С всички играчи се разбирам еднакво добре.

Левски е фаворит във всеки един мач, не само за Купата.

За момента съм концентриран изцяло върху Левски и не мисля за трансфер. На друг етап се надявам да отида в отбор от Топ 5 първенствата. Най-интересните първенства са ми Висшата лига, Серия А и испанското.

Публиката на Левски е най-великата и го показва във всеки един мач и във всеки труден момент“, сподели Стаси. Той дари своя фланелка с автограф за каузата „Един за всички, всички за Левски“ и предизвика Найджъл Робърта да следващия участник в „У дома с…“.