Един от най-успешните треньори в ДЮШ на Левски – Петър Карачоров – стана поредният гост в поредицата видеа на съвместната инициатива на клуба с тръст „Синя България“ – „Учи с „Левски“. Наставникът на U15, който не познава загубата през този сезон, разказва за изживяното около незабравимия финал за Купата на България през 1998 година и успеха с 5:0 над ЦСКА, който бе навръх 50-гошния юбилей на автентични „червен“ клуб. Ето какво написаха от Левски:

Малки, големи и още по-големи левскари, време е за поредния епизод от онлайн поредицата видеа на съвместната ни инициатива с тръст „Синя България“ – „Учи с „Левски“. В клиповете известни левскари ще споделят своите незабравими мигове, свързани с големите мачове на любимия клуб, преживяванията около тези двубои, изживяването на стадиона и всички чувства, които поражда „синята“ магия.

Днес ни гостува един от най-успешните треньори на „синята“ Академия – Петър Карачоров. Наставникът на U15, който не познава загубата през този сезон, разказва за изживяното около незабравимия финал за Купата на България през 1998 година и успеха с 5:0 над ЦСКА. Вижте и чуйте, има и загадка за малките левскари…

Остани у дома, учи с „Левски“