VadimEvseevFCAmkarPermvsFCLokomotivgkSFjjTdQ dl

Руският треньор Вадим Евсеев разкри, че е бил близо до това да поеме ЦСКА-София. Бившият наставник на Амкар (Перм), който в момента е начело на Уфа, не е успял да се пребори за поста с Нестор Ел Маестро, който е бил предпочетен от шефовете на „червеинте“.
„За интереса на ЦСКА ми каза Георги Пеев. Купиха ми билет и заминах за София, където се срещнах с президента на клуба. Разбрах, че това е българският Галицкий (б. р. – Сергей Галицкий е собственикът на ФК Краснодар) и дава много за футбола. Направил е чудесна база, но стадионът е малко стар. Играл съм на него с младежкия национален отбор през 1997 година. ЦСКА избираше между мен и Нестор Ел Маестро. Спряха се на него“, сподели Евсеев.
Специалистът твърди, че причината да не бъде предпочетен не е твърде високата заплата, която е поискал.
„Не помня тогавашния курс, но не съм искал голяма заплата за себе си. Може би би била голяма за българските стандарти. Казаха ми, че водещите футболисти на ЦСКА взимат по 13-14 хил. евро“, каза треньорът.


предишна статияВенци не спира, пак се заяде с Левски: Да отидат в аматьорския футбол! Не мислете, че Божков няма да поиска 25 милиона
Следваща статияНефтохимик събира националния отбор в Бургас!