Poker Stars

 

Poker Stars е най-популярната платформа за онлайн игри на покер, както и официален дом на покер турнира. Богатото разнообразие от покер игри предлага цялата разновидност на покера. В Poker Stars може да играете с хора от целия свят и да залагате както реални, така и виртуални пари. Poker Stars е лого poker starsнай-големия организиран онлайн покер турнир, а също така държи абсолютен рекорд за най-много потребители играещи едновременно. Свалете специални софтуер, инсталирайте го, и се впуснете в забавлението. Poker Stars гарантира пълна поддръжка, като се стреми да задоволява всички нужди на своите потребители. Седалището на Poker Stars се намира на остров Ман, където е регистрирана и лицензирана компанията.

ВАЖНО: В Poker Stars никога няма да „играете срещу залата” – винаги играете срещу реални покер играчи! Ако играете с виртуални пари, Poker Stars няма да изисква от Вас каквито и да било плащания!

Poker Stars – основни етапи на залагане

Раздаване (префлоп)
При покера раздаването на тестето карти се движи от участник на участник по посока на часовниковата стрелка. Участника раздаващ картите се нарича дилър.
Преди да пристъпи към раздаването на картите участника, който се намира вляво от дилъра поставя определен залог според нивото на играта, който се нарича малък блинд. След това идва реда на участника вляво от играча поставил малкия блинд, който поставя на масата двойно повече чипове наричани вече голям блинд. След като приключат с малкия и голeмия блинд, дилърът на игралната маса раздава картите. На всички играчи се раздават по две карти обърнати с лицевата част надолу.
След раздаването на картите, играта на покер започва с първи кръг на залагане, като правото пръв да говори има участника намиращ се вляво от играча, който е поставил големия блинд. За да продължи да участва в раздаването, всеки един от участниците трябва да заложи поне толова чипове, колкото е поставил участникът в дясно от него, или другата опция е да се откаже и да хвърли картите, като по този начин губи право на каквато и да е възможна печалба от раздването.

Флоп

Втория етап в играта на покер е след като е отминал първият кръг на залагане. Тогава дилърът раздава нови три карти, този път с лицето нагоре по средата на игралната маса. Този етап се нарича флоп. Следва третия етап на залагане, който започва с първия участник останал в раздаването, който се намира вляво от дилъра.

Търн

Третия етап от играта на покер се нарича търн. Това е четвъртата обща карта, която се дава след флопа. Първи започва отново играча намиращ се вляво от дилъра.

Ривър

Последният етап на залагане е, след като раздаващият картите обърне последната пета карта на масата, която се нарича ривър. След като приключи и този етап на залагане, всички играчи които са останали в раздаването, показват своите първоначално раздадени две карти и този участник, които успее да направи най-високата ръка, печели всички залози направени през четирите кръга на залагане.

В покера е възможен и варианта да спечелите раздаването, ако успеете да откажете всички останали играчи в някой от кръговете на залагане. При това положение, всички събрани чипове от залози до този момент се печелят от вас и не е наложително да показвате своите две обърнати с лицето надолу карти на останалите играчи.