Голяма изненада очаква феновете на бойните спортове. На 27 февруари София ще приеме седмото голямо международно бойно шоу SENSHI. Професионалната верига за бойни галавечери е подготвила ново издание и обещава с него да утоли жаждата за адреналин и качествени битки сред почитателите на бойни спортове.


В бойната карта на SENSHI 7 са заложени общо 11 двубоя, като 5 от тях ще бъдат по правилниците KWU SENSHI и KWU Full Contact, където са позволени по-близки бойни ситуации, удари с лакти, колена и хвърляния. Традиционно тези битки са и сред любимите на аудиторията.

Зрителите предстои да станат свидетели и на пет много силни K-1 срещи, които ще определят кои са новите европейски и световни шампиони на WAKO PRO в три теглови категории. На SENSHI 7 ще се играе и един рейтингов мач по муай тай между представители от Португалия и Русия.

Събитието ще се проведе на 27 февруари от 18 часа при ограничен вход и публика.Съвсем скоро предстои официално да бъде обявена и бойната карта на събитието. От SENSHI издават в аванс, че този път са подготвили още по-засилено международно присъствие и вече имат потвърдени бойци от Франция, Германия, Молдова, Сърбия, Беларус, Португалия, Украйна, Холандия, Словения, Босна и Херцеговина и Русия. На ринга предстои да видим и някои от най-добрите в бойните спортове българи.