Betfair

Кои са Betfair?

Компанията е основана във Великобритания през 2000 година. Betfair е първата, и най-голяма борса за залагания в света. Каква е разликата между букмейкър и борса за залагания? – При борсите за залагания, коефициентите се образуват на пазарен принцип, иначе казано на база Betfair Проложение на androidтърсени/предлагани коефициенти. Залозите не са срещу самата борса, а срещу друг човек, или група от хора, които нямат нищо общо с борсата за залагания. Поради тази причина, печалбата на борсата се формира като процент от печалбата на залагащия. Betfair работи с дебитни и кредитни карти Visa, Maestro и Mastercard, а също и със системата за разплащания Moneybookers, а минималният залог е 10 лв.

Екстри

Регистрираните потребители на Betfair могат да наблюдават безплатно преки видео предавания на футболни и други срещи на сайта на букмейкъра.

Услуги

Изключително богата програма със срещи и турнири в над 50 спорта, огромен избор от различни видове залози.
Онлайн казиното на Betfair е много добро, лесно и приятно за използване, предлага голям набор от всевъзможни видове игри и забавления.
Покера бе стартиран през 2004 и се превърна в една от най-бързо разрастващите се покер зали. Предлагат се изключително много турнити с гарантирани наградни фондове.