Bet365.com – сайтът за спортни залози

Bet365

100% сигурен и надежден букмейкър, изключителна коректност при залагане и изплащане на печалби.

лого бет365

Bet365 Сайт на Български език и отлично клиентско обслужване на Български език.
Bet365 Голямо разнообразие от спортове, първенства и видове залози. Един от най-добрите букмейкъри при залозите на живо.

  • Bet365 Едни от най-високите коефициенти на пазара.
  • Bet365 Чудесен сайт на 17 езика с много екстри за залагащите. Услугата Видео на живо е една от най-добрите на пазара.
  • Bet365 Добри бонуси и промоции.
  • Bet365е, все пак те искат да ни вземат парите…

История на фирмата

Bet365 е почти 100% семейна фирма за разлика от другите букмейкърски компании. Създадена е през 1974 г. от Питър Коутс и е базирана в Стоук-он-Трент, Англия. Първоначално Bet365(тогава под името Northern Racing) е създадена и се развива като верига от букмейкърски пунктове в Северозападна Англия. През 1990 г. е дадено началото на залаганията по телефона, а през 1999 г. стартират и онлайн залаганията на букмейкъра(вече Bet365). Семейство Коутс бързо осъзнават и разбират възможностите, които предоставят онлайн залаганията и през 2005 г. те продават всички свои няколко стотин пункта за залагане на Gala Coral и се съсредоточават единствено върху онлайн операциите си. Резултатът от това решение е очевиден – в момента Bet365 са един от най-големите и най-добрите онлайн букмейкъри в света. Bet365 Group Ltd е една от водещите компании за залози онлайн с над девет милиона клиенти от 200 държави. В Компанията работят над 2000 служители и тя е на 7-мо място по големина сред частните фирми във Великобритания.

Bet365 не е типичния Английски букмейкър, фокусиран върху футбола и гонките и насочен предимно към клиентите от Острова. Bet365 е изключително интернационален и много разнообразен букмейкър, който предлага всичко за всеки по един отличен начин. Това е и една от отличителните черти на Bet365 и един от най-важните фактори за привличане на огромен брой клиенти от целия свят.

За наша радост сайта на Bet365 е преведен на Български език по един отличен начин и изцяло насочен към Българският пазар с промоции за Български играчи, перфектно обслужване на Български език и други. Като един от най-добрите, надеждни и сигурни онлайн букмейкъри Bet365 е оценен и от Българските любители на спортните залози и не случайно е най-предпочитания сайт за залагания в България!

Обслужване на различни езици

обслужването в Bet365 се извършва на всички езици, на които е преведен сайта – Български , Английски, испански, немски, италиански, датски, шведски, норвежки, китайски, японски, гръцки, руски, полски, португалски, румънски, чешки, словашки.

Още за bet365

Всеки, който разбира от залози и обича да залага определено се спира тук. Става дума за сайта на добре известния у нас и по света британски букмейкър Bet365, който е регистриран в Малта и оперира на българския пазар съвсем законно благодарение на лиценза си, издаден от Държавната комисия по хазарта. За да се ползват от високите коефициенти и отличните услуги на Bet365 не е нужно да владеете каквито и да е било чужди езици, защото разнообразната платформа на букмейкъра се поддържа на 17 различни езика, включително български. А още по-добрата новина е, че пред клиентите няма каквито и да е било ограничения и могат да залагат буквално на всичко и във всеки един момент от денонощието. Като се започне с обичаните от всички футбол и казино игри, и се стигне до залоза на далеч по-непопулярните в България надбягвания с коне или кучета или даже виртуални спортове.

За тези любители на залозите, които все още се двоумят дали да се възползват от доказаните услуги на букмейкър с повече от 50-годишна история, трябва да подчертаем дебело, че регистрацията в сайта на Bet365 е изключително проста задача. Необходимо е единствено да бъде попълнена регистрационната бланка, която е максимално изчистена от излишна бюрокрация. Въвеждат се единствено личните данни според съответния документ за самоличност и метода, по който ще бъде бъде извършен първият депозит. След неговото финализиране купонът може да започне. Не е нужно даже сметката на новия клиент да бъде верифицирана веднага. Това става при задействане на процедурата по първото теглене. Верификацията се осъществява чрез телефонно обаждане, чрез процеса на индентификация (КУС), при който клиентът изпраща на Bet365 копие от свой документ за самоличност (лична карта, международен паспорт или шофьорска книжка), или чрез верификация по електронната поща и въвеждане на специално получен за целта код (PVC). Процедурата по верификация, независимо от избрания вариант, е изцяло в полза на клиента и гарантира неприкосновеността на сметката и парите му.

Допълнителна реклама е излишна, защото всеки любител на залозите е наясно, че коефицентите на Bet365 са най-добрите на пазара. Без значение дали става дума за футбол, баскетбол, волейбол, голф, моторни спортове, зимни спортове и какво ли още не. Многообразието от пазари е наистина огромно, без значение дали се касае за краткосрочни или дългосрочни залози. А когато всеки си даде сметка и нагледно, че ставките са най-добрите на пазара и просто не може да става и дума за сравнение с конкуренцията, удоволствието на клиентите става наистина пълно.

Залози на живо

По същия начин се чувстват и всички тези клиенти на Bet365, които избират да направят по малко пари покрай изключителното разнообразие от пазари за залагане на живо. Всеки любител на залозите може да залага на какво ли не. Особено ако става дума за любимите на всички залози на футбол.

Клиентите могат да избират в реално време както да залагат класически за първо полувреме и краен изход, на двоен шанс или за под и над 2,5 гола, или точен резултат, така и да избират между различните варианции на хендикапа,

да се целят в познаване на конкретен голмайстор, брой картони, брой корнери, следващ голмайстор и какво ли още не. Така на практика всеки любител на залозите трябва единствено да е избрал конкретно събитие, което да следи и благодарение на Bet365 може да направи своя печеливш залог във всеки един момент по всяко време на денонощието.

Депозити и плащания

Единственото, което клиентите трябва да направят, преди да започнат да печелят, е да захранят сметките си с избраната от тях сума. Процедурите по плащанията са уредени иделано от страна на Bet365. Депозит може да бъде направен както с дебитна или кредитна карта на името на титуляра на сметката за залагане, така и с набиращите все по-голяма полулярност електронни портофейли (epay.bg, Skrill, Neteller, paysafecard), с виртуална предпланета карта (entropay) или чрез банков трансфер.

bet365

Букмейкърът не удържа такси независимо от метода за плащане и обработва заявките веднага, освен ако не става дума за банкови трансфери. Другата разлика е, че при различните проценти има различни лимити за минимална сума (10 до 100 лв.), която трябва да бъде непременно трансферирана. Разлики според метода на плащане има и при заявено теглене, което задължително става по същия начин, по който е извършен и депозитът. От една страна отново става дума за наложени лимити от посредниците, а от друга дните за получаване на заявените суми варират. Например тегленето към кредитна или дебитна карта варира между 2 и 5 работни дни, докато към електронен портофейл плащането е факт в рамките на 24 часа. Уточнението, което непременно трябва да бъде направено тук е, че след като съответната сума бъде изтеглена в електронния портофейл, тепърва трябва да се заяви и съответно да се изчака и трансфера към съответната кредитна или дебитна карта.

Бонуси от bet365

бонус bet365
Бонус от bet365

Крайно положителна новина за любителите на залозите е и фактът, че сайтът на Bet365 предлага множество бонуси за своите ползватели. Най-популярният сред тях е този за нови клиенти, които могат да се възползват от удвояване на първия си депозит в рамките на максимум 100 лв. За да бъде получен бонусът, всеки български клиент трябва да направи заявка в рамките на 7 дни след първия си депозит. От там нататък всеки клиент разполага с 90 дни, в които да изпълни условията за Бет365 дава начален бонус от 100лв.! Превъртане на бонуса, за да получи право да го изтегли. Извън 100% бонусът за нови клиенти Bet365 периодично изненадва клиентите си и с други бонус оферти. Такива има както по отношение на футбола, така и за тенис, конни надбягвания, надбягвания с хрътки, австралийски спортове и др. За да се радват на съответните бонуси, любителите на залозите трябва единствено да залагат според правилата на съответната бонус оферта.

Всеки, който има въпроси за различните бонуси или по каквато и да е била друга тема, може да се обръща към Bet365 по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата. Това може да се случи както чрез чат със случител на компанията, така и чрез имейл комуникация или по телефона. За допълнително улеснение на клиентите в българската версия на сайта на букмейкъра съществува и възможността всеки да се запознае с най-често задаваните въпроси към Bet365. Става дума както за организационни питания по отношение на регистрация и последващата идентификация, така и за финаносови теми, бонуси и други. Или ако трябва да обобщим, Bet365 наистина прави всичко възможно да задоволи своите клиенти във всяко едно отношение.

Контакти

Начини на обслужване : Чат на живо : – на 17 езика, 24 часа на ден
E-mail: можете да изпратите уеб съобщение директно от сайта или да напишете имейл на support-bul@customerservices365.com

Линк към началната страница: https://www.bet365.com/home/
Call back: Call back е услуга, която позволява поискване на обратно обаждане от букмейкъра.
Телефон : – в зависимост от къде сте имате възможност за позвъните на безплатен телефон(обслужването е на съответния език) или на телефон в Англия ++44 01782 684 757(на Английски език). За клиентите си от България Bet365 осигурява безплатен телефон 00800 115 4406 и платен телефон в Англия +441782 684 636.
Факс: ++441 782 684 792
Пощенски адрес: Customer Service, Bet365, Hillside, Festival Way, Stoke-on-Trent, Staffs., England, ST1 5SZ

>>> Линк към Bet365 <<<